Van vol hoofd en altijd ‘aan’ staan naar rust van binnenuit

In 3 maanden naar meer ruimte voor jezelf en om te genieten van je dagen, meer tevredenheid, zelfvertrouwen, energie en vooral: RUST in je hoofd en leven.

Het is tijd voor verandering!

Je hoeft niet altijd te blijven rennen..

Je voelt dat het allemaal minder mag: minder piekeren, minder doen, minder stressen, minder kritisch zijn op jezelf, minder perfect, minder haasten. Maar hoe eenvoudig dat ook klinkt, het lukt je niet echt om te minderen. Je blijft een druk voelen. De druk om een goede werknemer, ouder, partner en vriend te zijn en de druk om alles op orde te hebben. Dat geeft onrust. Je bent hard aan het werk en hebt het gevoel alsof je wordt geleefd door alles wat er ‘moet’ gebeuren op een dag.

Je bent toe aan RUST. Maar je merkt dat iets je tegenhoudt om daar te komen. Steeds val je weer in hetzelfde patroon van altijd maar doorgaan en alles perfect doen. Al met al zit je niet lekker in je vel. Je hebt het gevoel dat er zo veel meer uit het leven te halen valt maar weet niet hoe.

Het is tijd voor rust wanneer jij voelt dat:

 • Je altijd ‘aan’ staat waardoor je weinig tijd en energie overhoudt voor jezelf, leuke dingen en hetgeen wat echt belangrijk voor je is.
 • ‘Nee’ zeggen vaak lastig is, ook al weet je dat het beter voor je zou zijn om dat vaker te doen omdat er zo veel van je wordt gevraagd.
 • Het moeilijk is om dingen los te laten. Je blijft maar piekeren, twijfelen en denken dat je het anders of beter had kunnen doen.
 • Je snel gefrustreerd reageert op je omgeving en prikkelbaar bent. Het is al snel te veel, “ook dat nog…” denk je bij iedere onverwachte wending in je dag.
 • Je eigenlijk nooit echt de tijd en ruimte voor jezelf neemt omdat je vooral met anderen bezig bent: je kind(eren), partner, werk, familie en vrienden. Hierdoor voelt het soms alsof je jezelf kwijt bent geraakt.
 • Keuzes maken je niet makkelijk afgaat. Je twijfelt veel en weet niet wat je wil. Je bent bang om verkeerde keuzes te maken, piekert en zet jezelf op de laatste plek.
 • Maar vooral: je voelt en ervaart veel onrust. In je hoofd, in huis, in je agenda en je leven. Je zou niets liever willen dan RUST. Het lukt je alleen niet om hier prioriteit van te maken.
rust in je hoofd

Het kan ook anders!

Rust van binnen naar buiten

rust in je leven

Vaak zijn we gericht op de buitenkant als we meer rust in ons leven willen. We denken dat als ons huis opgeruimd is, iedereen om ons heen tevreden is en we gewoon wat minder te doen hebben, die rust vanzelf komt. Maar dat is niet zo. We pakken het verkeerd om aan. Rust is niet iets wat van buitenaf komt of waar je harder voor hoeft te werken.

Minder doen en moeten en rust in je leven gaat verder dan balans in je dagen en een opgeruimd huis. Het gaat verder dan een lege to-do lijst en vaker tijd voor jezelf. Het gaat over hoe jij je voelt en wat er in jou omgaat. Dat jij voelt dat je van jezelf vaker achterover mag leunen, dat je minder vaak ‘aan’ staat en minder alles perfect hoeft te doen

Het gaat over het aankijken van patronen en overtuigingen die jou nu nog in de weg staan om volledig op jouw eigen plek te staan in je leven en leiderschap te nemen over jouw leven. Zodat je 100% keuzes maakt vanuit vertrouwen, plezier en RUST.

In het traject gaan we alles wat jou nu nog in de weg staat meer rust te ervaren opruimen zodat jij rust van binnenuit kan gaan ervaren. Een rust waar je altijd en overal op kan terugvallen en die je altijd met je meeneemt.

Dit zeiden anderen over werken met mij:

Stel je eens voor dat…

 • Je meer kan genieten van het dagelijkse leven
 • Je meer rust gaat ervaren in je hoofd, agenda, lijf, en leven
 • Grenzen aangeven je makkelijk afgaat en je minder hard bent voor jezelf
 • Je niet meer zo veel ‘moet’ van jezelf en beter kan ontspannen zonder schuldgevoel
 • Keuzes maken vanuit rust gaat, je niet meer zo veel twijfelt en je vertrouwen hebt in je keuzes en in wat je doet
 • De strijd in je hoofd en de onrust in je leven die je nu ervaart ruimte maken voor plezier, vertrouwen, verbinding en RUST

Dit gaan we doen tijdens het 1-1 traject:

Zodat jij meer rust in je hoofd en leven krijgt

01.

Rust in je hoofd

Je hoofd zit behoorlijk vol met allerlei gedachten. Gedachten over van alles wat je nog ‘moet’ doen, piekergedachten of dat je baalt dat je iets anders of beter had kunnen doen. Dit geeft onrust en zorgt ervoor dat je wordt afgeleid van wat er echt toe doet in je leven. Hoe vaak ben je nu bijvoorbeeld aandachtig in het moment, bij jezelf of bij de ander? Daarnaast beïnvloeden dit soort gedachten ook onbewust je gedrag waardoor je nu op de automatische piloot leeft. In de sessies gaan we aan de slag met de onderliggende patronen en overtuigingen en leer je doormiddel van NLP oefeningen, familie opstellingen en praktische tools en tips hoe jij blijvend meer rust in je hoofd krijgt.

02.

Rust in je leven

Vaak leiden we levens die zijn ingericht door iemand anders, ze passen niet bij ons. We staan de hele dag ‘aan’ en zijn druk druk druk met werk, huishouden, je kind(eren), partner, en sociale activiteiten. Je wilt het zo graag goed doen en er voor iedereen zijn. Maar is dit ook goed voor jou? En past deze manier van leven bij jou? Tijdens onze sessies onderzoeken we waar jouw grenzen liggen, wat jij mag loslaten en waar jij ruimte voor mag maken zodat jij een leven creëert waar jij blij van wordt en meer van kan genieten van iedere dag. Plezier geeft namelijk energie waardoor je ook meer rust gaat ervaren.

03.

Rust in je dagen

Wanneer jij bewuster in het leven staat en jezelf rustiger voelt, dan straalt dit ook af op je omgeving en je dagen. De sfeer in huis wordt beter, je reageert rustiger op stressvolle situaties, je zorgt goed voor jezelf in iedere situatie en bent in staat om dichter bij jezelf te blijven wat er ook om je heen gebeurt. Je neemt als het ware rust overal met je mee naartoe omdat het van binnen komt. In de sessies behandelen we waar jij in het dagelijks leven tegenaan bent gelopen, ik stel vragen en geef inzichten en adviezen, we doen een oefening en je krijgt gerichte tools mee om het anders te doen zodat je elke dag rust en ontspanning ervaart.

Nog even voorstellen!

merel van rodijnen

Hej hej! Ik ben Merel, ik ben 31 jaar en woon sinds begin 2022 in het mooie Zweden. Ik coach vrouwen met een vol hoofd die altijd ‘aan’ staan naar meer rust in hun hoofd en leven. Ik geloof erin dat rust van binnenuit komt. Je hoeft er niet eerst je to-do list voor af te werken of je huis voor op te ruimen, het is er al: rust zit namelijk in je.

Zelf ben ik jarenlang bezig geweest met rust zoeken, dat deed ik doormiddel van het opruimen van mijn huis. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam. Wat ik ook probeerde, ik was nooit écht tevreden met het resultaat.

En ook in mijn hoofd en leven was het vol en onrustig. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en continu te gaan voor nóg meer en nóg beter. Altijd maar doorgaan en meer willen, dat was wie ik was.

Nadat ik flink had geminimaliseerd in spullen was de rust in mijn huis er eindelijk. En dat maakte ook echt wel wat verschil in mijn hoofd, maar ‘echte rust’… dat was het niet. Ik besefte dat het op alle vlakken minder mocht: minder hard zijn tegen mezelf, minder luisteren naar mijn hoofd, minder afspraken die me geen energie brachten.

Na het opruimen van al die laagjes in mezelf kwam ik bij mijn essentie en bij mijn eigen rust. Een rust van binnenuit waar ik altijd en overal op kan terugvallen. En als ik het kan, kun jij het ook. Daar ben ik van overtuigd. Je mag je eigen pad volgen, helemaal jezelf zijn en wat vaker niets doen, zo simpel kan het ook zijn. 

Zo ervaarde anderen hun 1-1 sessies:

1-1 coaching traject voor rust in je hoofd en leven

3 maanden traject

€795 of 3x €265

Dit krijg je:
 • Intensieve 1-op-1 coaching via Zoom (6 sessies van 60 minuten) afgestemd op jouw situatie en behoeftes waarvan de eerste sessie een kick-off sessie is van 1,5 uur waarbij we een heldere intentie neerzetten voor ons traject
 • Een persoonlijk traject afgestemd op jouw wensen, op jouw tempo en in lijn met wie jij bent.
 • Begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en rust in je leven, hoofd en dagen en een steun en toeverlaat die tijdens jouw hele proces voor je klaar staat voor vragen en ondersteuning.
 • Een kort lijntje met mij 3 maanden lang. Je krijgt mijn privé-nummer en tussen onze sessies door mag je altijd appen met je ervaringen, om hulp te vragen wanneer je vast loopt of even ventileren wat je bezig houdt.
 • Je krijgt concrete acties en tools na elke sessie om de geleerde lessen uit de sessie direct in de praktijk te brengen
 • Een hele berg plezier, vertrouwen en rust! Want persoonlijke groei mag ook best leuk en ontspannen zijn (dat kunnen mijn klanten beamen ;))
 • Toegang tot het 30 dagen programma ‘rust als basis van jouw dag’ (t.w.v. €67) en eventuele toekomstige online trainingen

Na het traject..

 • Ervaar je meer rust in je hoofd, lijf, dagen, agenda en leven
 • Kun je makkelijker opladen en ontspannen. Je neemt meer tijd en ruimte in zonder schuldgevoel
 • Weet je wat jouw grenzen zijn en kun je ze gemakkelijker aangeven
 • Heb je meer energie en weet je hoe je je energie het beste kun verdelen zodat je meer tijd en energie overhoudt om te genieten
 • Blijf je dichtbij jezelf en voel je jezelf rustiger. Zelfs in drukke en stressvolle situaties
 • Sta je steviger in je schoenen en voel je jezelf zelfverzekerder
 • Ervaar je minder druk in je leven, je ‘moet’ minder van jezelf en laat makkelijker iets los
 • Gaat keuzes maken je makkelijker af, je vertrouwt op je eigen gevoel en voelt blijft minder hangen in twijfelen
coach rust in je hoofd

frequently asked questions

Dit traject is voor iedereen die meer rust wilt in diens hoofd, leven en dagen wilt ervaren. Voel je de behoefte om meer rust te krijgen en om relaxter en positiever in het leven te staan? Heb je al van alles geprobeerd maar loop je vast en verval je steeds weer in oude patronen en de waan van de dag? Dan is het 1-1 traject geschikt voor jou. Ook wanneer je het lastig vindt om prioriteit van jezelf te maken en last hebt van veel onzekerheid, perfectionisme en uitstelgedrag biedt dit traject een uitkomst omdat ik je aan de hand meeneem en je motiveer om stappen te blijven zetten.

Dit traject is niet geschikt voor iedereen die op zoek is naar een quick fix, simpele tips voor meer balans in hun dagen of hoe ze productiever kunnen zijn zodat ze meer tijd over houden. In het traject nemen we een deep dive in je gedrag, gedachten en gevoelens en onderzoeken we onderliggende overtuigingen en patronen. Mocht je hier niet naar willen kijken, dan is dit traject niet geschikt voor jou.

Ik kan natuurlijk niks beloven, maar wanneer jij gemotiveerd bent en openstaat voor verandering dan weet ik zeker dat dit traject ook jou gaat helpen om meer rust in je hoofd en leven te creëren en ervaren. Mocht je echt niet tevreden zijn en heb je niks uit het traject gehaald, dan ontvang je het gehele bedrag terug. Dit durf ik te beloven omdat ik inmiddels 1000+ vrouwen heb begeleid om meer rust in hun leven te krijgen en ik daarom geloof dat dit werkt.

Omdat ik in Zweden woon vinden al mijn sessies online via Zoom plaats. Dat werkt ontzettend goed en fijn. Je kan op deze manier de sessies overal volgen, het makkelijk in je eigen tijd inplannen en in je eigen vertrouwde omgeving volgen. Mocht je in de buurt zijn dan ben je uiteraard ook hier welkom! 😉

Dat begrijp ik heel goed! Maar laten we het eens andersom bekijken: wat kost het je om het niet te doen? Wat kost al die stress en die onrust je? Voor jou, maar ook voor je kind(eren) en de mensen om je heen? Wat kost het je om het nu weer nog even aan te kijken en zelf aan te modderen om vervolgens te beseffen dat het weer niet is gelukt? Met het traject voorkom je dit en ga je ervaren hoe het ook anders kan en hoe jij direct meer rust in je hoofd en leven kan brengen. De beste investering die je kunt maken, is die in jezelf. En het resultaat is onbetaalbaar!

Je kan daarnaast ook in termijnen betalen. Mochten de 3 termijnen te groot zijn voor je budget, dan is 6 termijnen in overleg ook een mogelijkheid.

Voordat je de commitment maakt om een traject te beginnen, maken we altijd eerst kennis zodat jij vragen kan stellen en kan voelen of het iets voor jou is en er een klik is, en ik kan kijken of en hoe ik jou kan helpen. Mocht dit niet zo zijn dan geef ik dit altijd eerlijk aan en kijk ik met liefde met je mee wat voor jou een passende volgende stap is en of ik je eventueel kan doorverwijzen. Stuur me gerust een mailtje om een eerste gesprek in te plannen zodat ik met je mee kan denken en jij alvast kan aanvoelen of dit iets voor je is, dit is helemaal vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Je mag mij altijd mailen op hi@net-thuis.nl of een WhatsApp bericht sturen dan kijk ik graag met je mee!

Ben jij klaar voor meer rust en wil je samen aan de slag?