KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Ben jij toe aan meer rust en orde in huis en wil je zelf aan de slag gaan met het opruimen van je huis? Om je op weg te helpen heb ik een gratis KonMari opruimchecklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het opruimen! In de checklist staan alle categorieën en subcategorieën van de KonMari methode en kun je makkelijk je proces bijhouden zodat je niets vergeet! Wil jij 'm ontvangen? Vul je naam en mailadres in en ontvang 'm direct in je mailbox!

PLAN EEN ADVIES GESPREK

In een advies gesprek van 30 minuten kijken we samen naar waar jij tegenaan loopt tijdens het opruimen en wat een goede volgende stap voor jou zou zijn. We kijken samen waar het probleem ligt en ik geef je mijn tips en adviezen om dit aan te pakken.

Tijdens dit gesprek leer je welke praktische stap er nodig is om resultaat te boeken en krijg je meer inzicht in het waarom je ergens tegenaan loopt.

Wil jij een gratis adviesgesprek inplannen?  Vul hieronder je gegevens en de gewenste datum in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om het definitief te maken!

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy