Inzichtsessie

In 30 minuten van altijd maar doorgaan op de automatische piloot naar meer bewustzijn en rust in je leven. Boek deze gratis sessie en:

 • Ontdek welke stappen jij kan nemen naar meer rust in je leven
 • Krijg meteen helderheid in waar het er voor jou in zit dat je nog niet de rust ervaart die je graag wilt ervaren
 • 30 minuten een luisterend oor, 1 op 1 aandacht van Merel en inzichten via Zoom

Voor iedereen die..

 • Het gevoel heeft altijd maar ‘aan’ te staan
 • Nooit écht helemaal tot rust komt omdat je te weinig tijd voor jezelf neemt en je hoofd ook in momenten van rust maar door blijft gaan
 • Voelt alsof alles te vol is: je agenda, je hoofd, je huis
 • Het lastig vindt om voor zichzelf te kiezen

Dit ga je niet oplossen met wat vaker pauze nemen en ‘de boel de boel laten’. Dat heb je waarschijnlijk al gemerkt. 

In een inzichtsessie achterhalen we wat bij jou de belemmering is waardoor je zo veel onrust ervaart en het maar niet lukt om meer rust in je leven en hoofd te krijgen. Daarnaast ontdek je wat een goede volgende stap naar leven vanuit rust voor jou kan zijn.

Rust die je gaat ervaren van binnenuit, niet de rust die je krijgt nadat je to-do lijst is afgewerkt, je huishouden op orde is en iedereen tevreden is.

Je bent hier niet voor niets

Je merkt dat je jezelf ergens tegenhoudt. Je wilt wel meer rust in je leven, maar op de een of andere manier lukt het maar niet, wat je ook probeert. Steeds weer loop je tegen je eigen gedachten aan en je stelt jezelf vragen zoals:

 • Hoe komt het dat ik ondanks dat ik probeer vaker tijd voor mezelf te nemen, ik nog steeds niet meer rust in mijn hoofd ervaar?
 • Waarom is het zo moeilijk om mezelf op de eerste plek te zetten?
 • Hoe kan ik in hemelsnaam minder doen, er moet zo veel gebeuren?
 • Hoe kan ik meer gaan leven vanuit rust en plezier?

Nog even voorstellen!

rust in je hoofd

Hi! Ik ben Merel, ik ben 31 jaar en woon sinds begin 2022 in het mooie Zweden. Opruimen doe ik met mijn werk in de breedste zin van het woord: van de spullen in je huis, tot de ‘moetjes’ die je jezelf oplegt, tot de negatieve gedachten en tot de beperkende overtuigingen in je hoofd. Op die manier help ik vrouwen om meer rust te vinden in hun leven en ruimte te maken voor een nóg leuker leven.

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam. Wat ik ook probeerde, ik was nooit écht tevreden met het resultaat.

En ook in mijn hoofd zat het vol. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en steeds maar te gaan voor nog meer en nog beter. Altijd maar doorgaan en meer willen, dat was wie ik was.

Het begon me steeds meer op te breken. Zowel in mijn huis als in mijn hoofd en ik ging mezelf steeds vaker afvragen waar ik nu echt blij van werd in het leven en wat nou echt belangrijk voor mij was.

Die vraag heeft me gebracht waar ik vandaag sta. Door juist minder te doen, heb ik zoveel meer rust, kracht en verbinding gekregen. En als ik het kan, kun jij het ook. Daar ben ik van overtuigd. Je mag je eigen pad volgen, helemaal jezelf zijn en wat vaker niets doen, zo simpel kan het ook zijn. 

Boek een gratis inzichtsessie

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur