KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Ben jij toe aan meer rust en orde in huis en wil je zelf aan de slag gaan met het opruimen van je huis? Om je op weg te helpen heb ik een gratis KonMari opruimchecklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het opruimen! In de checklist staan alle categorieën en subcategorieën van de KonMari methode en kun je makkelijk je proces bijhouden zodat je niets vergeet! Wil jij 'm ontvangen? Vul je naam en mailadres in en ontvang 'm direct in je mailbox!

opgeruimd de podcast

Opgeruimd! De Podcast

In Opgeruimd! De Podcast ga ik het hebben over een opgeruimd leven en alles wat daar bij komt kijken.

We duiken samen in de wereld van opruimen, meer rust, minimalisme, slow living, KonMari en persoonlijke ontwikkeling. In deze podcast deel ik mijn persoonlijke verhaal, inzichten, kennis en tips over deze onderwerpen en ga ik in gesprek met inspirerende gasten. Luister je mee?

Laatste podcast afleveringen

Luister verder op je favo podcast app!

AnchorApple PodcastsBreakerGoogle PodcastsPocketCastsRadio PublicSpotify
konmari consultant

DIRECT AAN DE SLAG?

Ben je geïnspireerd door de podcast en klaar voor verandering en wil je met mij aan de slag? Stuur een berichtje met je verhaal en doel. Ik mail je altijd de volgende werkdag terug!

    Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy