KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Wil jij een gratis KonMari opruimchecklist ontvangen die je kunt gebruiken tijdens het opruimen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang 'm direct in je mailbox! Daarnaast houd ik je ook via mijn nieuwsbrief op de hoogte van opruimtips, blogupdates en leuke nieuwtjes en acties!

Privacy policy *
Privacybeleid
opgeruimd de podcast

Opgeruimd! De Podcast

In Opgeruimd! De Podcast ga ik het hebben over een opgeruimd leven en alles wat daar bij komt kijken.

We duiken samen in de wereld van opruimen, meer rust, minimalisme, slow living, KonMari en persoonlijke ontwikkeling. In deze podcast deel ik mijn persoonlijke verhaal, inzichten, kennis en tips over deze onderwerpen en ga ik in gesprek met inspirerende gasten. Luister je mee?

Laatste podcast afleveringen

konmari consultant

DIRECT AAN DE SLAG?

Ben je geïnspireerd door de podcast en klaar voor verandering en wil je met mij aan de slag? Stuur een berichtje met je verhaal en doel. Ik mail je altijd de volgende werkdag terug!

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy

× WhatsApp me!