KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Wil jij een gratis KonMari opruimchecklist ontvangen die je kunt gebruiken tijdens het opruimen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang 'm direct in je mailbox! Daarnaast houd ik je ook via mijn nieuwsbrief op de hoogte van opruimtips, blogupdates en leuke nieuwtjes en acties!

Privacy policy *
Privacybeleid

Ben jij klaar met de rommel in huis en toe aan meer rust?

Wil jij meer rust in huis maar lukt het maar niet om alles netjes en overzichtelijk op te bergen? Heb je al van alles geprobeerd maar worden de kasten binnen no time weer een rommeltje? Met een opberg analyse krijg je persoonlijk advies aan de hand van foto’s van jouw woning hoe je het beste je spullen kunt opbergen. Het resultaat? Een kast die ook echt opgeruimd blijft en meer rust en orde in huis.

de opberg analyse in het kort:

★e-book

★persoonlijk advies

★product lijst

★stappen plan

Herken jij...

– Je hebt al zo vaak opgeruimd maar het wordt maar nooit écht netjes en overzichtelijk in huis.
– Wat je ook doet, de kasten blijven nooit lang netjes.
– Je bent toe aan meer rust en ontspanning in huis.
– Je weet niet wat de beste opberg opties zijn voor de ruimte die je hebt.
– Na het openen van kasten wil je ze het liefst zo snel mogelijk weer dicht doen.
– Telkens als je hebt opgeruimd wordt het binnen no time weer rommelig.

Na de opberg analyse..

– Weet je wat je moet doen om het ook echt opgeruimd te houden.
– Heb je inspiratie en motivatie om gelijk aan de slag te gaan.
– Weet je welke stappen je moet nemen voor een opgeruimde kast.
– Ben je in staat om je kasten praktisch en netjes in te ruimen.
– Weet je welke producten je kunt gebruiken om netjes en praktisch op te bergen.
– Ga je voor eens en altijd je kasten inruimen en opbergen!

Van chaos en rommel naar meer rust en ruimte in je huis, hoofd en leven! Maak van je huis een fijn en net thuis voor een meer ontspannen leven.

Hoe ziet een opberg analyse er uit?

Nadat je de bestelling op de website hebt geplaatst en hebt betaald ontvang je binnen 1 dag per mail een formulier waarin je me vertelt waar je tegenaan loopt en wat je wensen zijn. Bij het formulier voeg je foto’s toe van je huis of een specifieke ruimte en de kasten die je graag overzichtelijker en netter zou willen hebben.
Ik ga vervolgens met jouw wensen en voor-foto’s aan de slag. Ik onderzoek waar het probleem ligt en wat je kunt doen om het op te lossen, geef opruimtips, maak een stappenplan met hoe je verder gaat, geef voorbeelden en inspiratie en maak een productlijst met organizing materialen die voor jouw situatie geschikt zijn. Dit alles ontvang je in de vorm van een uitgebreid en persoonlijk e-book.
Je kunt vervolgens zelf aan de hand van mijn tips, instructies en voorbeelden aan de slag met het opnieuw indelen van je kasten en het opbergen van je spullen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Dan heb je uiteraard de ruimte om deze te stellen zodat ik je een steuntje in de rug kan geven!
opberg analyse

Nog even voorstellen..

Hi! Ik ben Merel, ik ben 29 jaar en werk als gecertificeerd KonMari consultant. Dit houdt in dat ik opruimcoach ben die met de Marie Kondo methode werkt. Ik help andere om meer rust en ruimte te vinden in hun huis, hoofd en leven door middel van het opruimen van hun huis.

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam na een lange en drukke dag werken. Wat ik ook deed, het werd nooit écht zo netjes als ik wou en het bleef ook nooit lang opgeruimd. Toen ik de KonMari methode ging toepassen veranderde voor mij echt alles! Al die jaren had ik gekeken naar wat er weg moest en niet naar waar ik blij van werd. Ik kon hierdoor mijn huis voor eens en altijd opruimen, ben uiteindelijk de helft kleiner gaan wonen, kreeg meer vrijheid in mijn leven en ervaar sindsdien vooral die rust waar ik zo naar op zoek was. En dat gevoel van rust gun ik andere ook en dat is dan ook precies de reden dat ik dit werk ben gaan doen.

Mijn doel is om heel Nederland aan het opruimen te krijgen zodat we met z’n alle meer ruimte over hebben voor de dingen waar het echt om draait in het leven. 

Opberg analyse voor 1 ruimte

– Opberg advies voor een specifieke ruimte in huis en alle kasten die daar in staan. (bijv. woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, badkamer of babykamer)
– Binnen 1 dag ontvang je het formulier voor het opgeven van je wensen en het insturen van de foto’s van de ruimte en kasten.
– Binnen 1 week ontvang je een uitgebreid e-book met persoonlijk opberg advies aan de hand van jouw foto’s en wensen.
– Het e-book bevat: probleem analyse, stappenplan, opruim en opbergtips, productlijst met opbergproducten geschikt voor jouw situatie en voorbeeld foto’s.
– Binnen 1 maand eenmalig al je opruim en opberg vragen stellen telefonisch of per mail.

opberg advies
opberg advies

Opberg analyse compleet

– Opberg advies voor je hele woning en alle kasten en opbergruimtes in huis.
– Binnen 1 dag ontvang je het formulier voor het opgeven van je wensen en het insturen van de foto’s van je woning en kasten.
– Binnen 2 weken ontvang je een uitgebreid e-book met persoonlijk opberg advies aan de hand van jouw foto’s en wensen.
– Het e-book bevat: probleem analyse per ruimte, stappenplan, opruim en opbergtips, productlijst met opbergproducten geschikt voor jouw situatie en voorbeeld en inspiratie foto’s.
– Binnen 1 maand 1 maal per week de kans om al je opruim en opberg vragen te stellen per telefoon of per mail.

Wat andere vonden van werken met mij

"Merel heeft er voor gezorgd dat er orde kwam in de chaos, zowel in mijn huis als die in mijn hoofd. Met haar rustige uitstraling, duidelijke aanpak en goede tips waren we al snel goed op weg. Ze zorgde er voor dat ik doorzette op momenten waar ik in mijn eentje was gestopt. Super!"
net thuis
Angélica
Fotograaf
"Merel heeft mij de helpende hand geboden, toen ik, voor mij, de noodkreet uitsprak. Ze heeft bij mij een begin gemaakt in een proces wat in mijn hoofd al lange tijd bezig was, maar er praktisch nog niet uit kwam. Maar wat geeft een opgeruimd huis rust. Dank je wel!"
net thuis
Francien
Zelfstandige in de zorg
"Ik zat enorm aan te hikken tegen het opruimen van mijn gigantische en chaotische kledingkasten. Merel heeft mij op een aandachtige en respectvolle manier begeleid in mijn proces. Op een middag hebben we ALLES uit mijn kasten gehaald en op mijn bed uitgestald. Vier uur later had ik prachtig georganiseerde laden en legere kasten, met alleen maar kleding, die ik echt graag draag. Wat een opluchting! Ik kan iedereen, die nog twijfelt over een opruimcoach van harte aanraden om Merel in te schakelen. Zij is haar gewicht in goud waard."
net thuis
Malou
Maatschappelijk werkster
"Al jaren heb ik de wens om opgeruimd te zijn. In mijn huis en mijn hoofd. Ik begin dan enthousiast en strand weer ergens. Het was me nog nooit gelukt dat opgeruimde gevoel te ervaren. Tót Merel in mijn leven kwam. Ze heeft mij geholpen door te zetten en dat op een hele prettige manier. Ze hoort aan en stelt de juiste vragen, zonder oordeel, heel liefdevol. Opruimen is niet in alle fasen leuk, Merel wist het zo te plannen dat ik in ieder geval de dag prettig kon afsluiten door een bepaald resultaat te behalen. Dit zijn van die dingen waar ik zelf niet op zou komen, zij verweefd dit door de dag zonder dat je het merkt. We hebben heel hard gewerkt, en een waanzinnig resultaat behaald! Fantastisch! Ik ben zo blij met Merel, ik kan haar iedereen aanbevelen. Ik ben daarna op reis gegaan en heb het meteen doorgetrokken, mijn tas is super gestructureerd en licht. Suuuuper blij!"
net thuis
Anne
Zelfstandig ondernemer

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy

× WhatsApp me!