KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Wil jij een gratis KonMari opruimchecklist ontvangen die je kunt gebruiken tijdens het opruimen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang 'm direct in je mailbox! Daarnaast houd ik je ook via mijn nieuwsbrief op de hoogte van opruimtips, blogupdates en leuke nieuwtjes en acties!

Privacy policy *
Privacybeleid

Een opgeruimd hoofd begint bij je thuis!

Wil je dolgraag zelfstandig je huis opruimen met de KonMari methode maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wil jij meer rust in huis maar lukt het maar niet om alles netjes en overzichtelijk op te bergen? Heb je al van alles geprobeerd maar worden de kasten binnen no time weer een rommeltje? Met de online kickstart sessie geef ik jou al mijn opruimtips, een stappenplan, persoonlijk advies aan de hand van foto’s van jouw woning en mag je mij al je opruim en opberg vragen stellen!

de online opruimsessie in het kort:

★Zoom call van 1 uur

★persoonlijk advies

★online werkboek

★stappen plan

Herken jij...

✨ Je wil graag opruimen maar je het geen idee waar je moet beginnen.
✨ Het huis wordt binnen no time weer rommelig na het opruimen.
✨ Je bent toe aan meer rust en ontspanning in huis.
✨ Wat je ook probeert, het wordt nooit écht opgeruimd in huis.
✨ Het lukt je steeds niet om echt zin en tijd te maken voor het opruimen van je huis.
✨ Je vindt het enorm lastig om keuzes te maken en afscheid te nemen van spullen.

Na de online opruimsessie..

✨ Weet je de stappen die je moet nemen om zelfstandig je huis op te ruimen met de KonMari methode en het ook echt opgeruimd te houden.
✨ Heb je inspiratie en motivatie om gelijk aan de slag te gaan.
✨ Kun je betere keuzes maken op basis van gevoel
✨ Ben je in staat om je kasten praktisch en netjes in te ruimen.
✨ Zul je weten wat je moet doen om het ook echt opgeruimd te houden.

Van chaos en rommel naar meer rust en ruimte in je huis, hoofd en leven! Maak van je huis een fijn en net thuis voor een meer ontspannen leven.

Hoe ziet een online opruimsessie er uit?

Nadat je de bestelling op de website hebt geplaatst en hebt betaald ontvang je binnen 1 werkdag per mail een formulier waarin je kunt uitleggen waar je tegenaan loopt, wat je opruimdoel is en kun je foto’s je huis/kasten naar mij sturen.

Tijdens de online sessie geef ik je persoonlijk advies aan de hand van jouw doelen en de foto’s van jouw huis. Ik leg je alles uit over de KonMari methode en hoe je deze het beste kunt toepassen, ik geef je opruimtips en opbergadvies en je mag mij al je vragen stellen. Loop je tijdens het opruimen altijd tegen dezelfde dingen aan? Ik vind het belangrijk dat we die dingen tijdens onze online sessie aanpakken zodat je moeiteloos kunt beginnen na de kickstart sessie!

Na afloop van de opruimsessie krijg je een digitaal werkboek toegestuurd. Hierin kun je nog eens rustig stap voor stap nalezen hoe het opruimfestival in z’n werk gaat en kun je je proces bijhouden. Je gaat vervolgens zelf aan de hand van mijn tips, instructies en voorbeelden aan de slag met het opruimen van je huis. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Je mag mij onbeperkt vragen stellen via WhatsApp als je ergens tegenaan loopt!
online opruimsessie

Nog even voorstellen..

Hi! Ik ben Merel, ik ben 29 jaar en werk als gecertificeerd KonMari consultant. Dit houdt in dat ik opruimcoach ben die met de Marie Kondo methode werkt. Ik help anderen om meer rust en ruimte te vinden in hun huis, hoofd en leven door middel van het opruimen van hun huis.

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam na een lange en drukke dag werken. Wat ik ook deed, het werd nooit écht zo netjes als ik wou en het bleef ook nooit lang opgeruimd. Toen ik de KonMari methode ging toepassen veranderde voor mij echt alles! Al die jaren had ik gekeken naar wat er weg moest en niet naar waar ik blij van werd. Ik kon hierdoor mijn huis voor eens en altijd opruimen, ben uiteindelijk de helft kleiner gaan wonen, kreeg meer vrijheid in mijn leven en ervaar sindsdien vooral die rust waar ik zo naar op zoek was. En dat gevoel van rust gun ik andere ook en dat is dan ook precies de reden dat ik dit werk ben gaan doen.

Mijn doel is om heel Nederland aan het opruimen te krijgen zodat we met z’n alle meer ruimte over hebben voor de dingen waar het echt om draait in het leven. 

Online kickstart sessie

– Sessie van 1 uur via zoom als kickstart voor het zelfstandig opruimen van je huis.
– Binnen 1 werkdag ontvang je het formulier voor het opgeven van je wensen en het insturen van de foto’s van de ruimte en kasten.
– Persoonlijk advies op basis van foto’s van jouw huis.
– Digitaal werkboek met stappenplan om jouw proces in bij te houden.
– Uitleg over de KonMari methode.
– Persoonlijke aanpak en begeleiding.
– Stel al jouw opruimvragen.
– Onbeperkt vragen stellen via WhatsApp!

konmari consultant

Wat andere vonden van werken met mij

"Merel heeft er voor gezorgd dat er orde kwam in de chaos, zowel in mijn huis als die in mijn hoofd. Met haar rustige uitstraling, duidelijke aanpak en goede tips waren we al snel goed op weg. Ze zorgde er voor dat ik doorzette op momenten waar ik in mijn eentje was gestopt. Super!"
net thuis
Angélica
Fotograaf
"Merel heeft mij de helpende hand geboden, toen ik, voor mij, de noodkreet uitsprak. Ze heeft bij mij een begin gemaakt in een proces wat in mijn hoofd al lange tijd bezig was, maar er praktisch nog niet uit kwam. Maar wat geeft een opgeruimd huis rust. Dank je wel!"
net thuis
Francien
Zelfstandige in de zorg
"Ik zat enorm aan te hikken tegen het opruimen van mijn gigantische en chaotische kledingkasten. Merel heeft mij op een aandachtige en respectvolle manier begeleid in mijn proces. Op een middag hebben we ALLES uit mijn kasten gehaald en op mijn bed uitgestald. Vier uur later had ik prachtig georganiseerde laden en legere kasten, met alleen maar kleding, die ik echt graag draag. Wat een opluchting! Ik kan iedereen, die nog twijfelt over een opruimcoach van harte aanraden om Merel in te schakelen. Zij is haar gewicht in goud waard."
net thuis
Malou
Maatschappelijk werkster
"Al jaren heb ik de wens om opgeruimd te zijn. In mijn huis en mijn hoofd. Ik begin dan enthousiast en strand weer ergens. Het was me nog nooit gelukt dat opgeruimde gevoel te ervaren. Tót Merel in mijn leven kwam. Ze heeft mij geholpen door te zetten en dat op een hele prettige manier. Ze hoort aan en stelt de juiste vragen, zonder oordeel, heel liefdevol. Opruimen is niet in alle fasen leuk, Merel wist het zo te plannen dat ik in ieder geval de dag prettig kon afsluiten door een bepaald resultaat te behalen. Dit zijn van die dingen waar ik zelf niet op zou komen, zij verweefd dit door de dag zonder dat je het merkt. We hebben heel hard gewerkt, en een waanzinnig resultaat behaald! Fantastisch! Ik ben zo blij met Merel, ik kan haar iedereen aanbevelen. Ik ben daarna op reis gegaan en heb het meteen doorgetrokken, mijn tas is super gestructureerd en licht. Suuuuper blij!"
net thuis
Anne
Zelfstandig ondernemer

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy

× WhatsApp me!