KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Ben jij toe aan meer rust en orde in huis en wil je zelf aan de slag gaan met het opruimen van je huis? Om je op weg te helpen heb ik een gratis KonMari opruimchecklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het opruimen! In de checklist staan alle categorieën en subcategorieën van de KonMari methode en kun je makkelijk je proces bijhouden zodat je niets vergeet! Wil jij 'm ontvangen? Vul je naam en mailadres in en ontvang 'm direct in je mailbox!

Schep orde en structuur in de chaos van het opruimen van jouw huis

Leer praktisch je huis opruimen met de KonMari methode. In dit werkboek word je stap voor stap meegenomen door het opruimproces, je krijgt opruimtips en je kunt jouw proces bijhouden met handige lijstjes, checklists en to do’s!

Waar begin je?

Voor je gevoel ben je continu aan het opruimen, maar toch blijft het rommelig. Je hebt al verschillende opruimpogingen gedaan, maar er verandert niets. Je wil deze keer eens echt goed je huis opruimen, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en het voelt overweldigend om door al die spullen heen te gaan. Dus je blijft het opruimen maar uitstellen, of zet het maar niet door omdat je eigenlijk niet weet hoe je het goed en gestructureerd aanpakt. En dat terwijl je juist graag meer rust in je huis en hoofd wilt en minder bezig wilt zijn met opruimen en meer tijd en energie aan leuke dingen wilt besteden. Herken je dit? Dan is het tijd voor orde en structuur in je manier van opruimen!

Herken jij..

– Je hebt geen idee waar je moet beginnen met het opruimen van je huis
– Wat je ook doet, het wordt binnen no time weer rommelig
– Het voelt overweldigend om je huis op te ruimen
– Je wilt niets liever dan meer rust in je hoofd en huis.

konmari werkboek

Met behulp van het werkboek..

✔ Krijg je meer rust en overzicht in huis
✔ Kun je je proces bijhouden zodat je de draad niet kwijt raakt
✔ Raak je niet meer overweldigd tijdens het opruimen omdat je weet welke stap je wanneer moet nemen
✔ Krijg je jouw opruimdoelen scherp waardoor je beter doorzet
✔ Weet je wat je hebt gedaan en wat je nog moet doen en houd je altijd het overzicht 
✔ En nog veel meer!

opruim werkboek

Dit kun je verwachten..

✔ Uitgebreide uitleg over de KonMari methode en de stappen van het opruimproces
✔ Opruimchecklist om je proces bij te houden
✔ Ruimte voor notities en to do’s
✔ Een overzicht met de opruimvolgorde
✔ Het visualiseren van je ideale leven 
✔ Handige opbergtips
✔ Uitgebreide uitleg over alle categorieën van de KonMari methode en waar je rekening mee houdt tijdens het opruimen
✔ Fijne mindset tips zodat je blijft volhouden

konmari consultant

Nog even voorstellen..

Hi! Ik ben Merel, ik ben 29 jaar en werk als gecertificeerd KonMari consultant. Dit houdt in dat ik opruimcoach ben die met de Marie Kondo methode werkt. Ik help anderen om meer rust en ruimte te vinden in hun huis, hoofd en leven door middel van het opruimen van hun huis. 

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam na een lange en drukke dag werken. Wat ik ook deed, het werd nooit écht zo netjes als ik wou en het bleef ook nooit lang opgeruimd. Toen ik de KonMari methode ging toepassen veranderde voor mij echt alles! Al die jaren had ik gekeken naar wat er weg moest en niet naar waar ik blij van werd. Ik kon hierdoor mijn huis voor eens en altijd opruimen, ben uiteindelijk de helft kleiner gaan wonen, kreeg meer vrijheid in mijn leven en ervaar sindsdien vooral die rust waar ik zo naar op zoek was. Ik gun iedereen diezelfde rust, dat is dan ook de drijfveer achter mijn werk!

Mijn doel is om heel Nederland aan het opruimen te krijgen zodat we met z’n alle meer ruimte over hebben voor de dingen waar het echt om draait in het leven.

Veel gestelde vragen

Dit digitale werkboek is voor iedereen die meer rust in huis wil en wilt gaan opruimen. Of je nu al vaker hebt opgeruimd maar het niet wil lukken of je nog nooit eerder hebt opgeruimd, het werkboek is zo vormgegeven dat het voor iedereen een fijne tool is. Wil je er achter komen welke stappen je neemt tijdens het opruimproces? Ben je benieuwd hoe de KonMari methode voor jou kan werken? En wil je vooral meer rust, orde en ruimte in huis en extra handvaten tijdens het opruimen? Dan is het werkboek iets voor jou!

Jazeker! Het werkboek is juist een mooie aanvulling op de boeken van Marie Kondo. Je kunt in het werkboek namelijk overzichtelijk je stappen bij houden, alles nog eens kort terug lezen en het geeft je krijgt meer praktisch overzicht en inzicht in jouw opruimproces. Natuurlijk zullen er ook stukken zijn die je al kent, maar herhaling is key als het draait om nieuwe dingen leren! Daarnaast kun je het werkboek ook zien als een extra motivatie bron om echt aan de slag te gaan. Mocht je de boeken nog niet hebben gelezen, dan is dat uiteraard ook geen probleem, ik leer je ook alle basics.

Je ontvangt het digitale KonMari opruimwerkboek zodra je de betaling via de webshop hebt voldaan per mail. In de betaalbevestiging staat een link waarmee je het werkboek kunt downloaden. Je kunt ‘m dan op je telefoon of laptop zetten of je kunt ‘m uitprinten, net wat jij fijn vindt! Je kunt direct beginnen met het lezen en toepassen van de stappen.

In het werkboek neem ik je stap voor stap aan de hand mee door het opruimen van je huis, hierdoor neem ik de drempel weg om te beginnen. Omdat je in het werkboek kunt bijhouden waar je bent gebleven en ruimte hebt om je gedachtes op te schrijven, houd je het ook makkelijker voor. Daarnaast zit er ook een uitleg in over een goede mindset tijdens het opruimen waarmee je succesvol kunt opruimen. Dus ja, juist wanneer je het lastig vindt om te beginnen of vol te houden, is dit werkboek geschikt.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy