Gratis audiotraining: in 3 stappen meer rust in je leven

Ontdek hoe je in 3 verrassende en eenvoudige stappen meer rust in je huis, hoofd en leven te brengt.

Doe je mee?

Van vol en rommelig hoofd en huis, naar rustig leven!

Wil jij ook:
 • Een opgeruimd huis waar je tot rust kan komen?
 • Minder stress, strijd en onrust ervaren in je hoofd?
 • Meer tijd voor jezelf en leuke dingen?
 • Minder moeten (van jezelf)?
 • Ontdekken hoe je rust als basis van jouw dag kan maken?

Ik help je hier graag bij!
Al meer dan 600 vrouwen gingen je voor!

rust in je hoofd

Zo ziet de audiotraining er uit:

reclaiming home

Rust in huis

In het eerste deel gaan we onderzoeken wat de rommel in je huis jou wil zeggen, wat er onder zit zodat je inzicht krijgt in wat er nodig is om het aan te pakken. Je ontvangt een handige opruimchecklist zodat je doelgericht kan opruimen en stap voor stap meer rust in je huis kan brengen.

rust in je leven

Rust in je hoofd

In deel twee van de audiotraining gaan we de rommel in je hoofd opruimen waardoor je nu nog onrust en strijd ervaart. Ik deel een ontzettend krachtige NLP-oefening waarbij je gaat onderzoeken waar hetgeen wat jou nu nog belemmerd om rustiger te leven vandaan komt en hoe je dit kan veranderen.

tijd voor jezelf

Rust in je leven

Het laatste deel van de training staat in het teken van rust in je leven. Je gaat onderzoeken waar jij energie van krijgt en wat jouw prioriteiten voor een fijn en rustig leven zijn zodat je hier tijd voor kan vrijmaken en je dagen meer vanuit joy en rust kan gaan leven.

Vraag de audiotraining aan!

Hoe fijn zou het zijn om.....

rust in huis
 • De rommel in huis eindelijk te overwinnen doordat je weet wat maakt dat het (nog) niet lukt om blijvend op te ruimen
 • Stap voor stap en met vertrouwen je huis op te ruimen zonder overprikkeld te raken
 • Zachter tegen jezelf te zijn waardoor je minder onrust in je hoofd ervaart
 • Vaker tijd voor jezelf te maken en je dagen te vullen met dingen waar je energie van krijgt
 • Minder te moeten (van jezelf) en meer te ontspannen
 • En vooral: om meer rust in je huis, hoofd en leven te ervaren

Door middel van korte audio's en opdrachten ga je in mijn 3-delige audiotraining ontdekken wat jou nu nog tegenhoudt om rustiger te leven en hoe je dit kan transformeren naar een opgeruimd en rustig leven waarin je meer tijd hebt voor jezelf en de dingen waar het écht om draait.

Nog even voorstellen!

merel van rodijnen

Hi! Ik ben Merel, ik ben 30 jaar en werk als opruimcoach. Opruimen doe ik in de breedste zin van het woord: van de spullen in je huis tot de negatieve gedachten en beperkende overtuigingen in je hoofd. Op die manier help ik vrouwen om meer rust te vinden in hun huis en hoofd en ruimte te maken voor een nóg leuker leven.

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam. Wat ik ook probeerde, ik was nooit écht tevreden met het resultaat. En ook in mijn hoofd zat het vol. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en steeds maar te gaan voor nog meer en nog beter. Altijd maar doorgaan en meer willen, dat was wie ik was.

Tijdens het opruimen kwam ik er achter dat opruimen je niet alleen helpt om meer rust te creëren in je huis, maar dat je er ook als persoon enorm door groeit. Alles wat je namelijk tijdens het opruimen tegenkomt als drempel, staat ook voor een drempel in je leven.

Ik nam niet alleen afscheid van een groot deel van mijn spullen, maar leerde ook om keuzes te maken met mijn hart, liet ik beperkende overtuigingen gaan, leerde wat ik belangrijk vond in het leven en maakte ik ruimte voor een leven vol nieuwe ervaringen, liefde, creativiteit en verbinding.

Geloof me, iets ‘simpels’ als het opruimen kan je leven echt veranderen, het heeft mijn leven in ieder geval veranderd!

Ontvang de training direct in je mailbox!