KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Ben jij toe aan meer rust en orde in huis en wil je zelf aan de slag gaan met het opruimen van je huis? Om je op weg te helpen heb ik een gratis KonMari opruimchecklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het opruimen! In de checklist staan alle categorieën en subcategorieën van de KonMari methode en kun je makkelijk je proces bijhouden zodat je niets vergeet! Wil jij 'm ontvangen? Vul je naam en mailadres in en ontvang 'm direct in je mailbox!

MIJN GRATIS AANBOD VOOR JOU

Ben jij toe aan meer rust en orde in huis en wil je aan de slag gaan met het opruimen van je huis?

Om je op weg te helpen heb ik een KonMari checklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het opruimen! In de checklist staan alle categorieën en subcategorieën van de KonMari methode en zie je wat er nu precies in welke categorie valt en welke volgorde je het beste kunt aanhouden tijdens het opruimproces. Zo kun je makkelijk je proces bijhouden, heb je inzichtelijk wat er nog moet gebeuren en vergeet je niets!

Meer weten over opruimen met de KonMari methode en hoe je te werk gaat? Ik leg het je uit op deze pagina.

Wil jij de KonMari opruim checklist ontvangen? Vul hieronder je naam en mailadres is, dan ontvang je ‘m direct in je mailbox!

Heb je al van alles geprobeerd maar maar blijft je huis maar niet opgeruimd? Blijf je het lastig vinden om keuzes te maken, lukt het je niet om gemotiveerd te blijven in het opruimen en ben je benieuwd hoe je dit het beste kunt aanpakken?

In een advies gesprek van 30 minuten kijken we samen naar wat een goede volgende stap voor jou zou zijn, waar het probleem ligt en geef ik je mijn tips en adviezen om dit aan te pakken.

Tijdens dit gesprek leer je welke praktische stap er nodig is om resultaat te boeken en krijg je meer inzicht in het waarom je ergens tegenaan loopt.

Ik heb iedere maand 4 plekken voor een gratis advies gesprek en selecteer op basis van de aanmeldingen die ik binnen krijg. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan ontvang je uiteraard een mail!

opruimcoaching ondernemers
konmari consultant

DIRECT AAN DE SLAG?

Ben je klaar voor verandering en wil je met mij aan de slag? Of heb je een vraag over de checklist of het advies gesprek? Stuur een berichtje, dan mail ik je altijd de volgende werkdag terug!

    Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy