Nooit meer geen tijd

e-book

Van haasten en overweldigd zijn, naar rust in je hoofd en balans in je dagen

Een volle to-do list en een vol hoofd..

Als je naar je volle agenda kijkt krijg je het gevoel dat je gewoonweg niet genoeg tijd hebt om alles voor elkaar te krijgen en ook nog eens tijd voor jezelf te nemen. De druk om op tijd te zijn, dingen af te ronden en jezelf continu te focussen op alles wat nog moet gebeuren zorgt ervoor dat je maar blijft doorgaan. Niet alleen in je leven, maar ook in je hoofd.

En niet alleen als je ‘aan’ staat ervaar je dit, ook wanneer je even niets doet voelt het zo. Je voelt jezelf schuldig omdat er nog zo veel te doen is. Waar je van te voren nog uitkijkt naar je vrije dag of weekend, voel je jezelf achteraf gezien slecht omdat je zo veel meer had kunnen doen en je nu nóg meer op je lijstje hebt verdeeld over nóg minder tijd. Herken je dit? Dan is het tijd om te stoppen met haasten en te starten om de balans met jezelf en in jouw dagen te herstellen zodat je die cirkel van onrust en drukte kan doorbreken.

Herken jij..

 • Je wilt wel vaker tijd en rust voor jezelf nemen maar je ziet niet hoe dat kan omdat je dagen zo vol zijn en je to-do list oneindig
 • De dagen voelen als een race tegen de klok
 • Je hebt het gevoel dat je wordt door alles wat er nog moet gebeuren
 • Je hebt geen of te weinig tijd voor rust en leuke dingen in je dagen
 • Regelmatig voel je jezelf gedurende de dag overweldigd door alles wat nog moet gebeuren en je hoofd loopt regelmatig over
 • Je wilt niets liever dan rust: rust in je hoofd, leven en agenda

Geloof me,

Het kan ook anders!

met meer gemak en rust

Wanneer je leeft aan de hand van je agenda, is het niet gek dat je relatie met tijd ingewikkeld kan worden. Dat heb ik ook lange tijd zo ervaren. Op het eerste gezicht dacht ik gewoonweg te veel op mijn bordje te hebben liggen (dat kan ook een oorzaak zijn). Ik dacht destijds: ik moet te veel en ik heb te weinig tijd. Misschien herken je die gedachte ook wel.

Door er op die manier naar te kijken ging ik op zoek naar manieren om nóg productiever te zijn en mijn tijd beter te organiseren. Maar eerlijk.. Ik ging mezelf er alleen maar meer overweldigd door voelen en de rust was ver te zoeken.

Omdat ik zelf ook door dit proces ben gegaan weet ik dat wanneer jij van dat gevoel van geen tijd en haast af wil en meer rust wilt ervaren, je niet slimmer en productiever je dagen aan moet vliegen, maar je iets mag doen aan je manier van denken en je gewoontes. Dat is wat je in dit e-book gaat leren en doen. Je gaat leren hoe simpel het kan zijn om je dagen voor jou te laten werken in plaats van andersom.

Dit ga ik je leren:
✔ Hoe je milder kan worden tegen jezelf zodat je minder ‘moet’ van jezelf
✔ Nieuwe gewoontes voor meer rust in je dagen creëren
✔ Een nieuwe manier van je dagen aanvliegen vanuit meer rust en ontspanning
✔ Hoe je het gevoel van overweldigd zijn kan verlichten en uiteindelijk kan voorkomen
✔ Concrete tips en inzichten om meer rust in je agenda te krijgen

geen tijd

Na het volgen van het e-book..

 • Ben je in staat om balans te brengen in je dagen en agenda
 • Kun je makkelijker en sneller tijd nemen voor jezelf en leuke dingen
 • Weet je hoe je om kan gaan met het gevoel van overweldigd zijn
 • Zul je minder streng zijn voor jezelf: minder haasten, minder moeten, minder rennen..
 • Zijn jouw dagen gevuld met de dingen die belangrijk voor jou zijn en ervaar je meer tijd en rust voor jezelf
 • En last but not least: ervaar je meer rust in je hoofd en balans in je dagen

E-book: nooit meer geen tijd

voor €12,50
 • Bomvol inspiratie, kennis, praktische tips en opdrachten en waardevolle oefeningen
 • Begeleide meditatie voor overweldigd zijn
 • Een krachtige ademhalingsoefening om direct meer rust in je hoofd te krijgen
 • Handige worksheets voor het creëren van nieuwe gewoontes en doorbreken van oude patronen
 • Oefeningen die je helpen om van binnenuit meer rust te ervaren
rust in je dagen

Nog even voorstellen!

rust in je hoofd

Hi! Ik ben Merel, ik ben 31 jaar en woon sinds begin 2022 in het mooie Zweden. Opruimen doe ik met mijn werk in de breedste zin van het woord: van de spullen in je huis tot de ‘moetjes’ die je jezelf oplegt tot de negatieve gedachten en beperkende overtuigingen in je hoofd. Op die manier help ik vrouwen om meer rust te vinden in hun leven en ruimte te maken voor een nóg leuker leven.

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam. Wat ik ook probeerde, ik was nooit écht tevreden met het resultaat.

En ook in mijn hoofd zat het vol. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en steeds maar te gaan voor nog meer en nog beter. Altijd maar doorgaan en meer willen, dat was wie ik was. Het begon me steeds meer op te breken. Zowel in mijn huis als in mijn hoofd en ik ging mezelf steeds vaker afvragen waar ik nu echt blij van werd in het leven en wat nou echt belangrijk voor mij was.

Die vraag heeft me gebracht waar ik vandaag sta. Door juist minder te doen, heb ik zoveel meer rust, kracht en verbinding gekregen. En als ik het kan, kun jij het ook. Daar ben ik van overtuigd. Je mag je eigen pad volgen, helemaal jezelf zijn en wat vaker niets doen, zo simpel kan het ook zijn. 

The bad news: time flies
The good news: you are the pilot

frequently asked questions

Je kan het e-book geheel op eigen tempo volgen. Alles doornemen kost je in totaal ongeveer 1 a 2 uur. Daarnaast zitten er 8 opdrachten/oefeningen in het e-book, hoeveel tijd je daar aan besteed mag je helemaal zelf weten. Het e-book is in ieder geval behapbaar en makkelijk te volgen. Ik raad je aan er ongeveer twee weken de tijd voor te nemen en het in kleine stukjes te volgen zodat je jezelf de ruimte geeft het goed te integreren.

Dit programma is voor iedereen die meer rust in diens dagen wel ervaren. Heb je het gevoel dat je wordt geleefd door je to-do list? Dat je geen tijd hebt voor rust en leuke dingen en continu achter de feiten aan loopt? En heb je al van alles geprobeerd maar lijkt er geen eind aan te komen? Dan is dit e-book voor jou! In het e-book leer je een nieuwe manier van denken over tijd en ga je jouw dagen en alles wat je doet op een andere manier onder de loep nemen zodat er ruimte komt voor nieuwe gewoontes die zorgen voor meer rust.

Je kan direct nadat je hebt betaald hebt starten met het volgen van het e-book. Je ontvangt een download link voor het e-book binnen enkele minuten in je inbox. Het is een pdf-bestand en ik raad je aan het e-book op je telefoon of computer op te slaan zodat je er altijd bij kan wanneer je het wilt gebruiken.

Er zit geen 1-1 begeleiding bij het e-book, maar vragen zijn uiteraard altijd welkom! Mocht je ergens tegenaan lopen, iets willen delen of een vraag hebben over de lesstof dan mag je me altijd een mailtje sturen en dan kijk ik met liefde met je mee!

Je mag mij altijd mailen op hi@net-thuis.nl dan denk en kijk ik graag met je mee!