KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Wil jij een gratis KonMari opruimchecklist ontvangen die je kunt gebruiken tijdens het opruimen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang 'm direct in je mailbox! Daarnaast houd ik je ook via mijn nieuwsbrief op de hoogte van opruimtips, blogupdates en leuke nieuwtjes en acties!

Privacy policy *
Privacybeleid

INSTA CURSUS #SPARKJOY

Leer alles over hoe je zelfstandig je huis kunt opruimen met de KonMari methode. Ik leer je zowel de praktische kant (vouwen, opbergen, stappenplan) als de emotionele kant (moeilijke keuzes maken, loslaten, beperkende gedachtes) van het opruimproces. 

#Sparkjoy in het kort:

★500 stories

★5 dagen

★live Q&A

★e-book

en dat alles voor maar €37,50!

VOLGENDE DATUM: AUGUSTUS 2020

Momenteel is het niet meer mogelijk om een kaartje te kopen. Stuur een berichtje om op de wachtlijst voor de volgende editie te komen of schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd de website mijn Instagram pagina in de gaten.

Herken jij...

– Je wilt graag opruimen maar je het geen idee waar je moet beginnen.
– Het huis wordt binnen no time weer rommelig na het opruimen.
– Je bent toe aan meer rust en ontspanning in huis.
– Wat je ook probeert, het wordt nooit écht opgeruimd in huis.
– Het lukt je steeds niet om echt zin en tijd te maken voor het opruimen van je huis.
– Je vindt het enorm lastig om keuzes te maken en afscheid te nemen van spullen.

Na de cursus..

– Ben je in staat om zelfstandig je huis op te ruimen met de KonMari methode. En houd je het ook echt opgeruimd!
– Heb je inspiratie en motivatie om gelijk aan de slag te gaan.
– Kun je moeilijke keuzes maken op basis van gevoel.
– Ben je in staat om je kasten praktisch en netjes in te ruimen.
– Zul je weten wat je moet doen om het ook echt opgeruimd te houden.
– Heb je de eerste stappen van het KonMari opruimfestival genomen!

01

KonMari methode

AUGUSTUS 2020

Op dag 1 vertel ik je alles over de KonMari methode: wat houdt het in, wat zijn de voordelen, hoe werkt het precies en wat zijn de categorieën van de methode? Daarnaast gaan we aan de slag met het maken van een visiebord.

02

Het opruimproces

AUGUSTUS 2020

Op dag 2 laat ik je zien hoe het opruimproces er uit ziet, welke stappen je door gaat en waar je rekening mee moet houden. Je gaat vandaag een opruimplanning maken. Daarnaast leer ik je alles over joy checking en moeilijke keuzes maken.

03

Opbergen

AUGUSTUS 2020

Dag 3 gaat over opbergen. Ik geef je inspiratie en tips over efficiënt opbergen en leer je de KonMari vouw methode. Daarnaast komen de eerste categorieën aan bod: kleding, boeken en papier. Vandaag begin je met het opruimen van je kledingkast.

04

Puntjes op de i

AUGUSTUS 2020

Deze module gaat over de puntjes op de i van het opruimproces. Hoe maak je het opruimen succesvol en zorg je voor een huis waarin je helemaal tot rust komt? Dat leer ik je op dag 4. Daarnaast komen ook de categorieën komono en sentimenteel aan bod. 

05

Let's get it!

AUGUSTUS 2020

Hoe zorg je er nu voor dat het echt opgeruimd blijft, hoe maak je van spark joy je levensmotto, hoe zorg je ervoor dat je echt gaat doorzetten en hoe ga je deze lessen toepassen in je dagelijkse leven? Al deze dingen komen aan bod in module 5. 

06

Live Q&A

AUGUSTUS 2020

Heb jij na het volgen van de cursus nog vragen over opruimen, opbergen, vouwen, de KonMari methode of keuzes maken? Tijdens de afsluitende live Q&A heb je een uur lang kans om al je opruimvragen aan mij te stellen! 

opberg analyse

Nog even voorstellen..

Hi! Ik ben Merel, ik ben 29 jaar en werk als gecertificeerd KonMari consultant. Dit houdt in dat ik opruimcoach ben die met de Marie Kondo methode werkt. Ik help andere om meer rust en ruimte te vinden in hun huis, hoofd en leven door middel van het opruimen van hun huis. 

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam van een lange en drukke dag werken. Maar wat ik ook deed, het werd nooit echt zo netjes als ik wou en het bleef niet lang opgeruimd. Toen ik de KonMari methode ging toepassen veranderde voor mij echt alles! Al die jaren had ik gekeken naar wat er weg moest en niet naar waar ik blij van werd. Ik kon hierdoor mijn huis voor eens en altijd opruimen, ben uiteindelijk de helft kleiner gaan wonen, kreeg meer vrijheid in mijn leven en ervaar sindsdien vooral die rust waar ik zo naar op zoek was. Dat gevoel van rust gun ik andere ook en dat is dan ook precies de reden dat ik dit werk ben gaan doen!

Mijn doel is om heel Nederland aan het opruimen te krijgen zodat we met z’n alle meer ruimte over hebben voor de dingen waar het echt om draait in het leven. Met deze Instagram cursus geef ik jou op een laagdrempelige manier alle handvatten die je nodig hebt om zelfstandig aan het opruimen te gaan met de KonMari methode.

Opbouw cursus

– De cursus bevat circa 500 Instagram stories verdeeld over 5 dagen.
– Iedere dag om 10:00 komt er een nieuwe module online. Een module kijken kost je ongeveer 20 minuten.
– Als afsluiting van de cursus is er een live Q&A van 1 uur. De vragen kun je vooraf insturen of tijdens de Q&A stellen.
– Gedurende de cursus krijg je opdrachten, je mag zelf weten of je die maakt en hoe serieus je ze neemt.
– Je krijgt na afloop van de cursus een e-book met alle lesstof.
– Al het materiaal is 1 maand terug te kijken.
– Community op Instagram.
– €37,50 incl. BTW voor een ticket.

cursus opruimen

Wat andere vonden de cursus #sparkjoy!

"Ik besloot om mee te doen omdat het me met alleen de boeken van Marie Kondo niet lukte het opgeruimd te houden. Ik hield van opruimen, een net huis en spullen die me blij maken. Maar toch werd het steeds weer een rommel en vond ik het vooral lastig om spullen weg te doen. Ik wilde meer leren over het verschil dat opruimen kan maken in plaats van alleen opbergen. Toen ik de cursus voorbij zag komen leek dit me de moeite waard. Omdat Merel ook aangaf dat het echt een toevoeging was op de boeken en dat bleek zeker zo te zijn. Het was een mooie prijs, al zou ik er ook zeker meer voor betaald hebben. Het was duidelijk wat de cursus me kon brengen en werd alleen al hierdoor enthousiast om me in te schrijven. De cursus was heel fijn, duidelijk, overzichtelijk en leuk. Je bent er elke dag mee bezig maar de hoeveelheid is goed te overzien dus het is prima te combineren met je werk. Je krijgt goede handvatten om mee verder te gaan en om op dag 1 al te gaan opruimen. En ik kreeg er veel motivatie van om ook na de cursus het opruimen goed door te pakken. Ik merk nu al veel verschil. Ik ruim nu echt op, doe veel weg en ben blij met de plekken die al zijn opgeruimd. Het is een groot verschil met hoe ik eerst altijd opruimde, dan was ik nooit echt tevreden. Nu heb ik het idee dat ik de opgeruimde plekken ook echt netjes kan houden. Mijn huis sparkt nu al meer joy en ik ben nog niet eens klaar met opruimen. Het geeft me in een bepaalde manier ook meer rust."
net thuis
Renske
@renskereist
"Na de zoveelste ruzie over de rommel in huis (ik de rommelkont, vriendlief de opruimer) wilde ik het eens rigoureus aanpakken. Merel heeft mij de steun in de rug gegeven en zelfs enthousiast gemaakt voor het opruimen. Ik begon makkelijk bij mijn eigen kleding. Het voelt goed om spullen te houden waar ik gelukkig van wordt en ook heel goed om juist van de spullen afscheid te nemen waar ik niet blij (meer)van wordt. Want wat bewaar je veel omdat je het bijvoorbeeld zonde vind om t weg te doen. Mijn kast ziet er nu tiptop uit en daar alleen wordt ik nu al blij van. Veel gaf ik weg, maar ook verkocht ik veel op marktplaats. Ik ben al 400€ rijker😍. Vriend heeft ook alles uitgezocht en dus zijn we na de boeken nu al bij het papierwerk! Het huis voelt nu al veel fijner. En dan komt nu de categorie komono/allerlei. Dat is veel werk, maar deze categorie is voor mij de belangrijkste. Maar als straks alles een logische en duidelijke plek heeft gekregen, moet het lukken om het netjes te houden."
net thuis
Janneke
"Ik vond je cursus heel inspirerend. Heel enthousiast, duidelijk en motiverend gegeven! Een echte aanrader!"
net thuis
Karen
"Marie Kondo kende ik al. Maar toch werd het altijd weer een rommeltje. Ik wilde meedoen om wat meer hacks te vinden. Dat is gelukt. Mijn kleren zijn weer netjes, ik heb afscheid kunnen nemen van een aantal boeken en ik heb geleerd om beter te herkennen als iets echt joy sparkt. Dankjewel, Merel!"
net thuis
Sytse
@hetgroenebroertje
"Ik heb jaren terug al eerder opgeruimd met het boek van Marie Kondo. Het heeft veel dingen veranderd voor mij. Me alleen nog omringen met spullen waar ik écht van hou bijvoorbeeld. Of in ieder geval zo veel mogelijk. Dat bevalt me zó goed! Ik ben sindsdien minder gaan kopen en leef met veel minder spullen. Mijn man en ik zijn zelfs kleiner gaan wonen! Toch was ik nog niet helemaal tevreden en het werd zachtjesaan ook weer een beetje teveel troep. Ook verzamelde ik ook weer spullen die ik bijvoorbeeld gekregen had of die iemand anders weg deed. Dit wil ik helemaal niet meer. Tijd om er wat aan te doen. Ik was begonnen om het hele proces opnieuw en zelfstandig te doorlopen, maar ik bleef steken na de eerste paar categorieën en merkte dat ik het helemaal niet afmaakte. Jammer! Op Instagram ontdekte ik Merel en las ik over haar online opruimcursus. Die heb ik mezelf kado gedaan en.... Wat een aanrader! Ben weer helemaal gemotiveerd, heb er toch nog heel veel nieuwe dingen van opgestoken en de herhaling was ook goed voor mij en zeker niet saai. Ik heb nu een planning én een deadline gemaakt wanneer ik het af wil hebben. (dit was één van de opdrachten.) Dat is dus al één win-winsituatie. Dat moet dus goed komen met het helemaal afronden. Het was echt een kado, bedankt Merel!"
net thuis
Marit
"Bedankt Merel! Ik vond jouw #sparkjoy cursus super leuk, overzichtelijk, gestructureerd, gedetailleerd en compleet. Ik ga er echt mijn hele huis mee opgeruimd krijgen dankzij jouw goede tips! Ik las eerder al een van de boeken van Marie Kondo, maar jouw cursus heeft me extra moed gegeven om door te zetten in het opruimproces! Eens alles opgeruimd is, heb je gewoon rust en is het gemakkelijk om het opgeruimd te houden. Alle spullen hebben een vaste plaats gekregen, een thuis."🏡🎉
net thuis
Anoniem

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy

× WhatsApp me!