KONMARI OPRUIMCHECKLIST

Ben jij toe aan meer rust en orde in huis en wil je zelf aan de slag gaan met het opruimen van je huis? Om je op weg te helpen heb ik een gratis KonMari opruimchecklist gemaakt die je kunt gebruiken tijdens het opruimen! In de checklist staan alle categorieën en subcategorieën van de KonMari methode en kun je makkelijk je proces bijhouden zodat je niets vergeet! Wil jij 'm ontvangen? Vul je naam en mailadres in en ontvang 'm direct in je mailbox!

Word iedere dag blij als je de kast open doet!

Leer met gemak en plezier je kleding kast opruimen en keuzes maken zonder dat je het opgeeft en vast loopt. Ontdek welke kleding bij jou past en houd alleen nog maar je meest favoriete kledingstukken over zodat je altijd iets hebt om aan te trekken!

Na deze cursus..

✅ Ben je in staat bent om moeiteloos en met plezier je kledingkast op te ruimen met de KonMari methode.
✅ Heb je een berg inspiratie en motivatie hebt om gelijk aan de slag te gaan in plaats van te blijven hangen in oude gewoontes.
✅ Kun je makkelijker keuzes maken over je kleding en weet je wat je moet doen als je twijfelt.
✅ Ben je in staat om je kasten praktisch en netjes in te ruimen op een manier die ook echt netjes blijft.
✅ Heb je alleen nog maar kleding waar je blij van wordt.
✅ Weet je beter welke kledingstijl bij jou past.
✅ Heb je iedere dag iets om aan te trekken en hoef je niet meer uren voor de kast te staan twijfelen..
✅ En last but not least: meer rust in je hoofd, kast en leven!

Ik ga er voor zorgen dat het opruimen van je kleding een feestje wordt in plaats van een zware last. Ik motiveer je om stap voor stap je kleding op te ruimen en om deze keer écht door te zetten. En door dat alles krijg jij straks een voor eens en altijd opgeruimde kledingkast met alleen maar jouw meest favoriete items waardoor je altijd iets hebt om aan te trekken.

Deze website maakt gebruikt van cookies. Wanneer je kiest om door te gaan ga je akkoord met de privacy policy + cookies policy

cursus kleding opruimen

INSCHRIJVEN WACHTLIJST

Schrijf je nu in voor de wachtlijst, hoor als eerste wanneer de kaartverkoop start en ontvang een toffe bonus!

× WhatsApp me!