Thuiskomen bij jezelf!

Je voelt jezelf vastgelopen. Zowel in je huis, in je hoofd en in je leven. Je weet niet goed waar je heen wil, waar je voor staat, waar je nu eigenlijk blij van wordt en vraagt jezelf af of dit nu echt alles is. In je huis kom je niet tot rust door de rommel om je heen en op andere punten in je leven heb je het idee dat het anders kan, je wil vooruit. Het is tijd voor verandering! We maken ruimte voor een nóg leuker leven door het opruimen van je huis en hoofd. Ik help je om je zware bagage los te laten en de rommel op te ruimen die je belemmert op jouw pad. We creëren een thuis omgeving waarin jij kan opladen en groeien. Zowel in je huis, als bij jezelf. Je zult meer rust ervaren, je houdt meer tijd over plezier, liefde, verbinding en creativiteit. En hebt letterlijk en figuurlijk ruimte gemaakt om je mooiste leven te leven.

Van meh naar YEAH!

Samen ruimen we op wat je niet langer dient om een hoofd vol rust en een leven vol joy te creëren!

oh hey there!

Merel – Net Thuis

Hi! Ik ben Merel, ik ben 30 jaar en werk als opruimcoach. Opruimen doe ik in de breedste zin van het woord: van de spullen in je huis tot de negatieve gedachten en beperkende overtuigingen in je hoofd. Op die manier help ik vrouwen om meer rust te vinden in hun huis en hoofd en ruimte te maken voor een nóg leuker leven.

Zelf ben ik jaren lang bezig geweest met opruimen. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam. Wat ik ook probeerde, ik was nooit écht tevreden met het resultaat.

En ook in mijn hoofd zat het vol. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en steeds maar te gaan voor nog meer en nog beter. Altijd maar doorgaan en meer willen, dat was wie ik was.

Het begon me steeds meer op te breken. Zowel in mijn huis als in mijn hoofd en ik ging mezelf steeds vaker afvragen waar ik nu echt blij van werd in het leven en wat nou echt belangrijk voor mij was.

Tijdens het opruimen kwam ik er achter dat opruimen je niet alleen helpt om meer rust te creëren in je huis, maar dat je er ook als persoon enorm door groeit. Alles wat je namelijk tijdens het opruimen tegenkomt als drempel, staat ook voor een drempel in je leven.

Tijdens het opruimen nam ik niet alleen afscheid van een groot deel van mijn spullen, maar leerde ik ook om keuzes te maken met mijn hart, liet ik beperkende overtuigingen gaan, leerde ik wat ik belangrijk vind in het leven en maakte ik ruimte voor een leven vol nieuwe ervaringen, liefde, creativiteit en verbinding.

Geloof me, iets ‘simpels’ als het opruimen kan je leven echt veranderen, het heeft mijn leven in ieder geval veranderd!

WAT IK DOE

INTENSIEF OPRUIMTRAJECT

Ben jij helemaal klaar met de rommel en onrust in huis, heb je alles al geprobeerd maar weet je niet waar je moet beginnen en verandert er maar niets? In een intensief opruimtraject gaan we samen binnen één week jouw complete huis opruimen zodat je snel resultaat krijgt en direct kan genieten van meer rust!

THUIS BIJ JEZELF TRAJECT

Heb je het gevoel dat je zo veel meer uit het leven zou kunnen halen maar loop je vast? In het thuis bij jezelf traject begeleid ik je met mijn unieke methode om zowel in jezelf als in je huis op te ruimen. Je leert keuzes maken en ontdekt wat er belangrijk is voor jou om meer rust in je hoofd en huis te ervaren.

ONLINE OPRUIM CURSUS

Lukt het na meerdere opruimpogingen maar niet om een écht opgeruimd huis te krijgen en wil jij niets liever dan een voor altijd opgeruimd huis? In mijn online opruim cursussen leer ik je alle ins en outs over opruimen, keuzes maken, opbergen en doorzetten zodat jij eenmalig je huis kan opruimen.

Zij gingen je voor!

konmari consultant

Lees de blog

read more

get on the list

Wil jij een KonMari opruimchecklist  ontvangen die je kunt gebruiken tijdens het opruimen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang ‘m direct in je mailbox!

Opgeruimd! De podcast

LUISTER DE LAATSTE AFLEVERING!