Van altijd maar bezig naar rust als basis van jouw dag

In het 30 dagen programma ga je stap voor stap ervaren hoe je eenvoudig meer rust in je dagen en hoofd kan brengen. Je leert hoe je ook op drukke dagen rustig blijft, minder hard wordt tegen jezelf en hoe je wat vaker van de automatische piloot afgaat zodat je meer ontspannen bent en bewust geniet van iedere dag.

Druk druk druk…

Een drukke baan, je gezin, het huishouden, een volle agenda en lange to-do lijst.. Er lijkt geen eind aan te komen en je hebt het gevoel dat je altijd ‘aan’ staat. Natuurlijk wil je ook tijd en ruimte voor jezelf en weet je dat je het af en toe rustiger aan zou moeten doen, maar in de waan en drukte van de dag vergeet je jezelf vaak en als je heel eerlijk bent kom je ook nooit écht helemaal tot rust.

Je voelt jezelf onrustig, gehaast en baalt ervan dat het niet lukt om tijd voor jezelf te nemen en vaker te rusten. En dat terwijl je niets liever wilt dan meer rust in je hoofd en jezelf relaxter wilt voelen gedurende de dag. Herken je dit? Dan is het tijd om van die automatische piloot van ‘druk druk druk’ af te stappen en te starten met mindful leven zodat jij jouw dagen kan gaan leven vanuit meer rust.

Herken jij..

 • Je bent vaak in je hoofd bezig met allerlei dingen die je nog ‘moet’ doen
 • Het voelt alsof je wordt meegesleept in de drukte van de dag waardoor je jezelf aan het eind van de dag vaak moe voelt
 • Je probeert het altijd voor iedereen en alles goed te doen, maar hierbij vergeet je vaak jezelf
 • De dagen vliegen voorbij zonder dat jij tijd en rust voor jezelf neemt en je voelt jezelf schuldig als je rust
 • Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd door je to-do lijst
 • Je wilt niets liever dan rust: rust in je hoofd, leven, agenda en huis

Geloof me,

Het kan ook anders!

met meer rust, plezier en ontspanning

Ook ik moest het leren, ik dacht dat het niet anders kon, dat ‘druk’ zijn nu eenmaal de standaard was en rende van de ene afspraak naar de andere, plande mijn dagen bomvol met allerlei dingen die ik ‘moest’ doen en aan het eind van de dag zat mijn hoofd bomvol en was ik moe. Af en toe nam ik wel eens rust en tijd voor mezelf en deed ik niks, maar doordat ik mezelf hier dan achteraf schuldig over voelde zorgde dit voor nog meer onrust in mijn toch al volle hoofd en dagen.

Omdat ik zelf ook door dit proces ben gegaan weet ik dat wanneer jij meer rust in je dagen wilt, je niet alleen wat vaker niks moet doen (wat er vaak toch al niet van komt), maar moet je juist iets mag doen aan de mindset waarmee je een dag aanvliegt en aan de kritische stem in je hoofd. Pas dan kun je namelijk je dagen écht vanuit rust gaan leven.

Dit is geen ‘gewone’ training over self care en je rust waarin ik je ga vertellen dat je vaker de boel de boel moet laten. Daar geloof ik namelijk niet in. In 30 dagen ‘rust als basis van jouw dag’ ga je ervaren hoe simpel het eigenlijk is om relaxter en rustiger in het leven te staan. 

Dit ga ik je leren:
✔ Luisteren naar je lichaam en je behoeftes
✔ Milder tegen jezelf zijn zodat je minder ‘moet’
✔ Vaker van de automatische piloot af gaan zodat je bewust keuzes kan maken
✔ Hoe je ook in stressvolle situaties dichtbij jezelf blijft en kan reageren vanuit rust
✔ Concrete tips en inzichten om meer rust in je dagen te krijgen

mindful leven

Dit zeiden anderen!

Na de 30 dagen…

 • Ben je in staat bent om rustig te blijven in drukke situaties
 • Kun je makkelijker tijd en ruimte voor jezelf nemen zonder schuldgevoel
 • Weet je hoe je meer rust in je dagen kan brengen
 • Zul je milder zijn tegen jezelf: minder moeten, minder perfectionistisch, minder rennen
 • Weet je hoe je rust en mindfulness onderdeel kan maken van jouw dagelijkse leven
 • En last but not least, ervaar je vooral meer rust in je hoofd, lijf en dagen
meer rust

Hoe gaan we te werk?

Je ontvangt iedere ochtend een reminder, een inzicht of oefening die je kunt meenemen je dag in. Soms is het iets om te doen, soms om te laten bezinken. Zo word je elke dag meer bewust van hoe je meer rust kan brengen in je dagen en meer aandacht en ruimte kan maken voor jezelf.

Je ontvangt 30 dagen lang een kort bericht per e-mail. De berichten zijn laagdrempelig en kort en bevatten een video, audio of een korte tekst die je direct kan toepassen gedurende de dag.

Per dag kost het je 2 tot maximaal 10 minuten om het programma te volgen zodat je iedere dag tijd hebt om bij te blijven. Het zou namelijk zonde zijn als je het blijft uitstellen of er steeds niet aan toe komt omdat je wordt bevangen door de waan van de dag en alle to-do’s. Dit programma is namelijk juist gemaakt om dat niet te doen!

30 dagen rust als basis van jouw dag

voor €67
 • 30 dagen lang inzichten om direct toe te passen voor meer rust in jouw dag in je inbox!

Al 120+ deelnemers gingen je voor!

30 dagen rust

Nog even voorstellen!

rust in je hoofd

Hi! Ik ben Merel, ik ben 31 jaar en woon sinds begin 2022 in het mooie Zweden. Ik coach vrouwen met een vol hoofd die altijd ‘aan’ staan naar meer rust in hun hoofd en leven. Ik geloof erin dat rust van binnenuit komt. Je hoeft er niet eerst je to-do list voor af te werken of je huis voor op te ruimen, het is er al: rust zit namelijk in je.

Zelf ben ik jarenlang bezig geweest met rust zoeken, dat deed ik doormiddel van het opruimen van mijn huis. Het was niet eens zo dat mijn huis echt een rotzooi was, maar ik kon mezelf maar niet ontspannen en echt tot rust komen als ik thuis kwam. Wat ik ook probeerde, ik was nooit écht tevreden met het resultaat.

En ook in mijn hoofd en leven was het vol en onrustig. Ik probeerde alle ballen in de lucht te houden en continu te gaan voor nóg meer en nóg beter. Altijd maar doorgaan en meer willen, dat was wie ik was.

Nadat ik flink had geminimaliseerd in spullen was de rust in mijn huis er eindelijk. En dat maakte ook echt wel wat verschil in mijn hoofd, maar ‘echte rust’… dat was het niet. Ik besefte dat het op alle vlakken minder mocht: minder hard zijn tegen mezelf, minder luisteren naar mijn hoofd, minder afspraken die me geen energie brachten.

Na het opruimen van al die laagjes in mezelf kwam ik bij mijn essentie en bij mijn eigen rust. Een rust van binnenuit waar ik altijd en overal op kan terugvallen. En als ik het kan, kun jij het ook. Daar ben ik van overtuigd. Je mag je eigen pad volgen, helemaal jezelf zijn en wat vaker niets doen, zo simpel kan het ook zijn. 

Dit zeiden anderen over de training!

Is deze cursus geschikt voor jou?

✅ “Ik heb het heel druk en kan niet minder doen” 
De 30 dagen training is precies gemaakt voor iedereen die dit denkt. Het programma zit zo in elkaar dat het laagdrempelig en met weinig tijd te volgen is -dus ook als je druk bent-. Daarnaast gaan we gedurende het programma ook onderzoeken hoe je minder kan doen en vooral ook hoe je minder kan ‘moeten’ van jezelf. Kan het écht niet minder? Je gaat sowieso ook leren en ervaren hoe je de rust in jezelf kan opzoeken en bewaren, ook als alles er omheen druk is zodat je alsnog die rust kan ervaren.

✅ “Ik heb al van alles geprobeerd maar tijd en rust nemen voor mezelf lukt niet”
De inzichten die ik in de training met jou deel zijn diepgaand. Ik geloof niet zo in tips als ‘je moet gewoon vaker niks doen en de boel de boel laten’. Dat werkt namelijk vaak niet zo. Ik neem je gedurende de 30 dagen juist ook mee in hoe je rust in je hoofd krijgt; hoe je omgaat met die kritische stem in je hoofd, hoe je meer in het ‘nu’ kan zijn zodat je hoofd stiller wordt en hoe je jezelf meer bewust kan worden van bepaalde patronen en deze kan doorbreken.

✅ “Ik zet anderen altijd op de eerste plek en vind het lastig mezelf prioriteit te geven”
Dan is deze training juist voor jou! Je krijgt iedere dag een reminder of inzicht die je er aan doen herinneren om van jezelf prioriteit te maken. De handvaten, oefeningen en opdrachten laten je in kleine stappen en op jouw tempo jezelf en jouw rust op de eerste plek zetten.

rust in je leven

frequently asked questions

Het kost je gemiddeld 5 minuten per dag om het programma te volgen. De mails en de inhoud daarvan doornemen kost je tussen de 2 en 10 minuten. Die 10 minuten is een maximum dat enkel een aantal keer in het programma voorkomt bij meditaties, de rest van de dagen ben je minder 5 minuten kwijt met de lesstof volgen.

De inzichten/ oefeningen uit het programma neem je mee je dag in en pas je toe op momenten waar het voor jou van toepassing is en voor jou uitkomt. Omdat het opdrachten zijn die zo van toepassing zijn op jouw leven hoef je hier vaak geen extra tijd voor vrij te maken, mocht dit wel zo zijn dan is ook dit in minder dan 10 minuten te doen.

Dit programma is voor iedereen die meer rust wilt in zijn leven en dagen. Iedereen die milder met zichzelf wilt omgaan en die behoefte heeft aan meer ruimte voor zichzelf. Voel je de behoefte om meer rust in je dagen te krijgen en om relaxter en positiever in het leven te staan? Maar loop je vast in twijfels en in de waan van de dag en mis je de handvaten (en het vertrouwen) om deze stap écht te zetten? Dan staat deze training op je lijf geschreven! Ook wanneer je voor je gevoel wordt geleefd door je to-do lijst, echt niet minder kan doen en je schuldig voelt als je kiest voor jezelf dan is dit perfect voor jou om te leren hoe het ook anders kan.

Deze training helpt je om meer rust gedurende je dagen te ervaren zodat je meer ruimte voor jezelf krijgt en meer vanuit ontspanning kan reageren in alle situaties.

Het programma start de ochtend nadat jij de betaling hebt afgerond en eindigt 30 dagen later. Je kan dus direct van start wanneer het jou uitkomt! Alles is geheel op eigen tempo en wanneer het jou uitkomt te volgen, je zit nergens aan vast. Omdat je per mail de lesstof toegestuurd krijgt, blijft alle inhoud voor altijd beschikbaar voor jou.

Ik heb nog geen enkele cursist van de 1000+ deelnemers aan mijn cursussen gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit heeft gehaald. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terug krijgt. Stuur me dan binnen 14 dagen een mailtje, dan ontvang je jouw investering terug.

Dat begrijp ik heel goed! Maar laten we het eens andersom bekijken: wat kost het je om het niet te doen? Wat kost al die stress en die onrust je? Wat kost het je om het nu weer nog even aan te kijken en zelf aan te modderen? Met de cursus voorkom je dat in de toekomst en ga je ervaren hoe het ook anders kan en hoe jij van rust jouw basis kan maken. Meedoen kan voor €2,23 per dag en hiervoor krijg je inzichten die je je hele leven lang kunnen helpen met meer rust in je hoofd en leven.

Er zit geen 1-1 begeleiding in deze training, maar vragen zijn uiteraard altijd welkom! Mocht je ergens tegenaan lopen, iets willen delen of een vraag hebben over de lesstof dan mag je me altijd een mailtje sturen en dan kijk ik met liefde met je mee!

Je mag mij altijd mailen op hi@net-thuis.nl dan denk en kijk ik graag met je mee!